• strict warning: Non-static method view::load() should not be called statically in /var/www/vhost/tandemsocial.com/home/html/sites/all/modules/views/views.module on line 879.
  • strict warning: Declaration of views_handler_filter::options_validate() should be compatible with views_handler::options_validate($form, &$form_state) in /var/www/vhost/tandemsocial.com/home/html/sites/all/modules/views/handlers/views_handler_filter.inc on line 589.
  • strict warning: Declaration of views_handler_filter::options_submit() should be compatible with views_handler::options_submit($form, &$form_state) in /var/www/vhost/tandemsocial.com/home/html/sites/all/modules/views/handlers/views_handler_filter.inc on line 589.
  • strict warning: Declaration of views_handler_filter_boolean_operator::value_validate() should be compatible with views_handler_filter::value_validate($form, &$form_state) in /var/www/vhost/tandemsocial.com/home/html/sites/all/modules/views/handlers/views_handler_filter_boolean_operator.inc on line 149.
  • strict warning: Declaration of views_plugin_style_default::options() should be compatible with views_object::options() in /var/www/vhost/tandemsocial.com/home/html/sites/all/modules/views/plugins/views_plugin_style_default.inc on line 25.
  • strict warning: Declaration of views_plugin_row::options_validate() should be compatible with views_plugin::options_validate(&$form, &$form_state) in /var/www/vhost/tandemsocial.com/home/html/sites/all/modules/views/plugins/views_plugin_row.inc on line 135.
  • strict warning: Declaration of views_plugin_row::options_submit() should be compatible with views_plugin::options_submit(&$form, &$form_state) in /var/www/vhost/tandemsocial.com/home/html/sites/all/modules/views/plugins/views_plugin_row.inc on line 135.
  • strict warning: Non-static method view::load() should not be called statically in /var/www/vhost/tandemsocial.com/home/html/sites/all/modules/views/views.module on line 879.

Opinions de clients

Sabem que el més important per assolir l’impacte social que busquem és mesurar la utilitat dels nostres projectes. I qui millor que els responsables de les organitzacions amb les que hem treballat  per avaluar la nostra tasca. A continuació, et mostrem alguns dels missatges que hem rebut dels nostres clients respecte els nostres serveis i forma de treballar.

 

Marta Torras i Marí, Directora de l’Àrea d’Impuls Social de l’Obra Social de CX
Tandem Social és una consultora molt rigorosa a nivell professional i amb forta orientació al client. Al mateix temps, té una clara vocació social i criteri propi, la qual cosa enriqueix el resultat de la seva feina.

Xavi Palos, responsable del projecte Mercasol de Trevol SCCL
Durant el procés d’ assessorament que estem tenint de Tandem Social ens transmeten CONFIANÇA amb majúscules i una gran empatia.

Antonio García Allut, Director de la Fundación Lonxanet
Me gustaría dejar constancia de que nosotros hemos tenido el privilegio de haber trabajado con TANDEM SOCIAL. Desde el punto de vista técnico se han caracterizado por su profesionalidad y eficacia. Nos hemos sentido cada minuto totalmente acompañados por ellos. Su trato ha sido exquisito y exigente al mismo tiempo. Siempre están buscando la solución menos costosa y más eficiente. En lo personal han sido unos excelentes compañeros de viaje que se han involucrado en el proyecto al mismo nivel que nosotros. Mis felicitaciones. Es la empresa que recomendaría a todos aquellos que desean proximidad, inmersión en el proyecto, acompañamiento y eficiencia. Una vez termina el proyecto, siempre han y siguen estando disponibles para cualquier consulta o consejo. Es una empresa verdaderamente cercana.

Conxita Herms, Coordinadora del Programa de Suport a l’Emprenedoria Social. Generalitat de Catalunya
El que més valoro de l’equip de Tandem Social és la seva empatia, implicació i proximitat. Apart del coneixement i experiència al sector social, Tàndem aporta bones dosis de seny, acompanyant a la presa de decisions amb propostes pràctiques, viables i enfocades a resultats.

Maravillas Rojo, Directora del Programa de Suport a l’Emprenedoria Social. Generalitat de Catalunya i Ex-Secretària General d’Ocupació del Govern d’Espanya
Treballar amb Tandem Social és una garantia perquè integren la seva capacitat de gestió amb una sensibilitat i un ampli coneixement del sector social. S'impliquen activament en el que els encarregues, amb seriositat i rigor i fan avançar cada projecte de forma personalitzada.

Ana Fernández-Aballi, Sòcia de SOLS Ingeniería, SCCL
"Hablar de Tandem Social es hablar de implicación y compromiso. Los resultados del acompañamiento son palpables y, a día de hoy, siguen sintiendo el proyecto como suyo. Es un acompañamiento hombro con hombro que se aleja de modelos más paternalistas y que, en nuestro caso, supo identificar nuestras necesidades reales y ayudarnos a hacerles frente."

Has fet tàndem amb nosaltres i vols deixar-nos un missatge? Doncs envia’ns un e-mail a hola@tandemsocial.com. Estarem encantats de rebre la teva opinió!